Carmen & Nico's weblog

Wij zijn bezig met de voorbereidingen voor onze zomervakantie 2008. Volg het hier!

donderdag, augustus 31, 2006

Hoog bezoek

Zondag 27 augustus

Vandaag hebben wij hoog bezoek uit Den Haag; onze grote broer Jacques en zijn gezellin Corrie zijn op bezoek in het verre oosten. Om 10:45 uur staan ze voor onze deur te trappelen. Jacques is als het ware op proefverlof. Na zijn zware hartoperatie wil hij kijken of het rijden van langere afstanden hem goed afgaat, dit met het oog op hun voorgenomen trip naar Dresden. We hebben gezellig wat bijgepraat en een stukje video uit de prehistorie bekeken, op zoek naar wat beelden van vader Jacques. Maar pa hield niet zo goed op film, dus het bleef deze keer bij een paar vage flitsen.
We hadden gepland om naar de toeristische markt in Deest te gaan, maar zoals eigenlijk al de hele maand augustus, kwam de regen weer met bakken naar beneden.

De Stichting Toeristische Markt organiseert op 27 augustus 2006 voor de 26e maal deze traditioneel zeer druk bezochte nazomermarkt, van 11.00 uur tot 18.00 uur.De Toeristische Markt is een mix van een Braderie, Markt, Evenementen, Muziek, Oude Ambachten en Straattheater.

Om een uur of twee zijn we dan toch maar op weg naar Deest gegaan. Deest is natuurlijk ook de woonplaats van Jacqueline en Anita, dus die verwachtten we daar ook te treffen, hetgeen ook daadwerkelijk geschiedde.
Samen een biertje, even bij Anita en Peer thuis geweest en daarna even koffie bij Jacqueline en Willy. De tijd vloog en we moesten natuurlijk ook nog even bij Marianne en Constant langs in Beuningen.
Om 19:30 uur vlug even langs de afhaal-Chinees en om 21:00 uur was het voor Jacques en Corrie weer de hoogste tijd om naar Den Haag af te reizen. Het was een geslaagde dag! Jammer dat Hannie er niet bij was. (Hannie zit in Canada bij dochter Sandra).

Oja en voordat ik het vergeet; Anita wil dus ech nie op de foto. Jammer dan! Deze keer toch ech wel!





1 Comments:

  • At 4:10 p.m., Anonymous Anoniem said…

    Op www.toeristischemarkt.nl vind je nog meer foto's van o.a. Anita, Peer en Dylana.

    Groetjes,
    Chantal

     

Een reactie posten

<< Home